Sociaal ondernemend Twente

Pagelink lanceert www.so-twente.nl
Het platform waar bedrijven en IT’ers elkaar vinden

Honderden werkzoekenden met een gerelateerde IT opleiding en ervaring zijn beschikbaar voor een baan in de regio. Deze kandidaten hebben een HBO/ HBO+/WO opleiding genoten, hebben een IT achtergrond of bezitten het vermogen een gekwalificeerde IT’er te worden. So Twente heeft als doel de werkgelegenheid en het sociaal ondernemerschap in de regio te stimuleren door in te spelen op de vraag van de huidige arbeidsmarkt en werkgevers te helpen gekwalificeerd IT personeel te vinden.

SO Twente
SO Twente is een nieuw gezamenlijk initiatief in Twente ter ondersteuning van IT werkgevers en werkzoekenden in de regio. Met dit initiatief stimuleren we de werkgelegenheid in regio door in te spelen op de vraag van de werkgevers door gekwalificeerd IT personeel te leveren middels een op maat traject.

Werkgever
Heb je als IT werkgever vacatures die moeilijk in te vullen zijn? Laat ons je helpen. SO Twente heeft HBO/ WO kandidaten die een IT gerelateerde opleiding en achtergrond hebben. Wij staan als team klaar om jou te helpen die gekwalificeerde IT professionals te leveren.

Werkzoekend
Ben je IT’er of heb je de ambitie er één te worden? Laat ons je helpen de baan van je dromen te vinden. SO Twente investeert in jou en biedt jou de mogelijkheid die droombaan te vinden. Samen met Twentse ondernemers maken we ons sterk om jou te helpen bij de volgende stap in je carrière.

http://www.so-twente.nl