SharePoint implementatie

 

Kennis en informatie delen

Kennis en informatie zijn overal in de organisatie te vinden. Het borgen van kennis, deze toegankelijk maken voor anderen en deze verrijken maken een organisatie krachtiger en uw mensen echte kenniswerkers. Het collaboratief werken binnen dezelfde omgeving zorgt ervoor dat informatie en kennis onderling met elkaar gedeeld wordt en er beter samengewerkt wordt. Met bijvoorbeeld SharePoint als toepassing is een organisatie in staat een plek te creëren voor het beveiligd delen van informatie en kennis, het beheren van documenten en het online kunnen samenwerken. Workflows ondersteunen bij het beheersbaar houden van processen en het bewaken van de informatiestroom.

Met SharePoint beschikt u over een krachtige toepassing die uw organisatie ondersteunt bij het optimaliseren van de processen. Naast het delen van informatie, het centraliseren van de informatie en het autoriseren van de informatie kent SharePoint uitgebreide toepassingen, waaronder het volledig integreren van uw huisstijl in SharePoint, webparts die u de uitgebreide mogelijkheden en functies bieden en workflows die de informatiestroom voor u beheersbaar houden.

Creëer meer betrokkenheid

Met name op het gebied van workflow, kan SharePoint u helpen bij het inzichtelijk en overzichtelijk krijgen van de informatiestroom. Naast een omgeving die u de mogelijkheid biedt informatie te verzamelen en deze bij de juiste personen af te leveren, kan informatiedistributie ingericht worden op basis van rollen en verantwoordelijkheden. Welke informatie is voor wie bedoeld, wie mag bij welke informatie en hoe wordt deze gestroomlijnd. Workflows managen geautomatiseerd voor u de stappen binnen het ingerichte proces.

Meer dan een verzamelbak voor documenten

Geef uw SharePoint omgeving haar eigen identiteit. Maak van uw SharePoint omgeving een centraal datamagazijn waar gebruikers kennis en informatie kunnen vergaren en delen. Creëer voor uw organisatie een overzichtelijk distributiekanaal waar alle informatie te vinden en te analyseren is. Een omgeving die functionaliteiten bevat die uw medewerkers helpen bij het succesvol kunnen uitvoeren van hun werkzaamheden.

Pagelink adviseert, analyseert, richt in en implementeert SharePoint oplossingen binnen diverse organisaties zoals: AKZO nobel, Provincie Noord-Holland en Schiphol.

Voordelen

  • Kennis borgen
  • Kennis ontwikkelen
  • Kennis delen
  • Online samenwerken
  • Beheersbare processen