Contact  

Online trouwlocatie kiezen

Trouwdatum kiezen

Trouwambtenaar regelen

De online huwelijksagenda

Elke gemeente kan haar burgers een handje helpen bij het succesvol inplannen van het huwelijk of het registreren van het partnerschap. De online Huwelijksagenda neemt werk uit handen door de burger zelf de mogelijkheid te bieden online de trouwdatum te reserveren.

Voor gemeentes

Burgers kunnen via een paar eenvoudige stappen online hun trouwdatum reserveren en online betalen. De reservering is volledig geautomatiseerd en gebeurt zonder tussenkomst van medewerkers. De burger ontvangt een bevestiging en extra informatie voor het huwelijk.

Online reserveren

De Huwelijksagenda is de online applicatie waarmee burgers online de datum en tijd voor hun huwelijk kunnen reserveren en betalen. Een overzichtelijke kalender toont de gebruiker snel de opties voor het registreren van de gewenste datum en locatie van het huwelijk.

Centric

De Huwelijksagenda gekoppeld aan het Key2Burgerzaken systeem van Centric en is daardoor makkelijk te integreren binnen de gemeentelijke softwareapplicaties

Informatieaanvraag

Wilt u meer weten over de huwelijksagenda of wilt een live - demo ontvangen neem geheel vrijblijvend contact met Pagelink op. Vul het volgende formulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op.

Let op: U kunt met dit bijgaande formulier geen huwelijkdatum reserveren, maar alleen informatie over de applicatie aanvragen!

Gebruiksvriendelijk

De Huwelijksagenda biedt de beheerder een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke beheeromgeving die uitgebreid kan worden met extra opties. Bijvoorbeeld: informatie over locaties, prijzen, ambtenaren en feestdagen kunnen simpel beheerd worden.

Koppelingen

Doormiddel van de online applicatie kan de burger via internet op elk willekeurige plek en buiten de kantooruren de huwelijksreservering regelen. De huwelijksagenda is te koppelen met Key2Burgerzaken van Centric, iDeal, DigiD en met op maat gemaakte koppelingen

Voordelen

1) Kalender met reserveringen
2) Huwelijksagenda in eigen huisstijl
3) Online betalen

4) Keuze trouwlocatie 
5) Keuze  trouwambtenaar
6) Integratie met andere systemen
7) Flexibele maatoplossingen mogelijk