Contact Calaido

Stress- en stemmingregistratie in de zorg

Stress- en stemmingregistratie

Maak kennis met de nieuwe Calaido app. Caleido is een app voor iedere smartphone en is uniform bruikbaar op bijna elke locatie, op elke afdeling en voor elk medisch specialisme binnen de gezondheidszorg. Met Calaido registreer je makkelijk, snel en veilig de stemming- en stijl van een groep clienten. Klik op de onderstaande afbeelding om een overzicht van de Calaido app te krijgen.

Voorbeelden van de Calaido app

Overzicht

Registratie van stress en stemming van cliŽnten;
CliŽnten typeren doormiddel van ťťn click;
Overzichten van stress en stemmingverloop;
Beschrijving van cliŽnten;
Groepen samenstellen en begeleiders koppelen;
Cloudoplossing;
Beveiligde verbinding en autorisatie;
Dagelijks werk geschied via een smartphone;
Geschikt voor iPhone en Android;
Management rapportages;
Afneembaar in abonnementsvorm;
Per maand, per cliŽnt te abonneren;
Maatwerk en koppelingen mogelijk.

Resultaten

Betere cliŽnten overdracht;
Betere cliŽnten begeleiding;
Beter welzijn voor cliŽnten;
Minder incidenten;
Beter werkklimaat;
Betere documentatie;
Management rapportages;

Contact

Hebt u vragen of wilt u meer weten over Calaido? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Calaido in de zorg

Calaido is een softwarepakket om cliŽnten in de zorg te volgen en te monitoren op het gebied van stress en stemming.

Met de slimme Calaido app kan een begeleider van een groep cliŽnten per dagdeel of activiteit eenvoudig de stemming- en stress niveau van een cliŽnt vast leggen. Ook is het mogelijk om bijzonderheden te noteren. Dit kan via de smartphone die de begeleider bij zich draagt.

Overdracht van cliŽnten per dienst/wisseling is daardoor makkelijker en overzichtelijker. En kost verrassend weinig tijd. In ťťn oogopslag kan de begeleider zien hoe Ďhet gaatí met de groep. Op een regenboogschaal kunnen het stressverloop per dagdeel per cliŽnt typeren en hun beeld hiervan in de applicatie delen. Een begeleider die aan een groep clienten is gekoppeld kan ten aller tijden zien watr e actuele status van zijn of haar groep is, gebaseerd op heldere kleurcodes.

Caleido bouwt ook een archief op van het stemming- en stressverloop per cliŽnt gedurende de tijd met daaraan een groot scala van rapportage mogelijkheden.

Meer info

Wilt u meer weten over Calaido of wilt een live - demo? Neem geheel vrijblijvend contact met Pagelink.nl, de ontwikkelaars van Calaido, op. Vul het onderstaande formulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op.

Calaido is made by Pagelink

Calaido is een product van Pagelink.nl. Pagelink is een full service internetbureau uit Hengelo (OV) dat sinds 1996 innovatieve en digitale oplossingen bedenkt en ontwikkelt. Pagelink heeft zich bewezen als een partij die sterk is in de ontwikkeling van technologieŽn en strategieŽn voor het creŽren van innovatieve en krachtige digitale oplossingen voor haar klanten.